Stichting Land van KesselEindelijk weer een Land van Kessel Festival!


Na 2 jaar gedwongen 'adempauze' hebben we begin dit jaar de knoop doorgehakt en besloten om, ondanks het niet beschikbaar zijn van onze mooie vaste lokatie in de kasteeltuin, toch weer een Land van Kessel festival te houden.
We wijken voor deze editie uit naar het najaar, en naar binnen: café 'Biej Ton en Marij' zal het decor vormen voor dit vierde 'Land van Kessel Festival'. Wij hopen dezelfde intieme sfeer te kunnen creeëren voor dit festival, bij de liefhebbers bekend als 'Het best bewaarde geheim van muziekmakend Kessel'.
We trappen de avond af om half 9 met Anne en Marieke: Reizen is een van de mooiste dingen die er bestaan. Het opnieuw kennismaken met oude steden en het ontdekken van nieuwe plaatsen. Anne de Graef (gitaar en zang) en Marieke Klauwers (zang) nemen u mee naar een trip down memory lane. Een muzikale reis, terug naar de 70’s en 80’s.

Zij worden gevolgd door New Age een jeugdige cover band die hard aan de weg timmert met optredens op de Kesselse Kermis maar ook bij diverse andere gelegenheden in de regio. Kom horen en zien hoe enthousiasme en muzikaliteit binnen no-time de tent aan het rocken brengt!

Tot slot is de beurt aan The Ambassadors, een jeugdige bigband ontstaan uit en gesteund door Koninklijke Fanfare Maasoever.


Een prachtig programma, een gezellige lokatie én last but not least: gratis entree, dus wat houdt u tegen?